Menu

.      

Kultuuripealinna viidud maamärk valmistati Võrus

  • Kirjutas Heleri Lakur

Ahti Lind ja Lauri Semevsky on koostöös valmis saanud juba teise atraktiivse maamärgi, mis tähistab Lõuna- Eestit: Tartut ja Rõuget. Üle kümne aasta sepa- ja metallitööd teinud Linnu sõnul nõudis ehitustöö vähemalt kuu aega, sellele eelnes OÜ Terratek esindajal kuudepikkune arutelu Tartu kultuuripealinna toimkonnaga. Alumisel fotol on äsja valminud maamärk, mis ootab äraviimist Tartusse. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Kahekümne Lõuna-Eesti omavalitsuse juhid, kes allkirjastasid aprillis Suurel Munamäel Tartu linnaga koostöölepingu kultuuripealinna tiitli nimel, saavad käesoleva aasta sügisel uuesti kokku ja panevad üheskoos paika pikema plaani, et arutada edasisi koostöövorme.

Üheks põnevamaks ja loominguliseks Võru maakonna panuseks võib pidada 2024. aasta kultuuripealinnale valmistatud maamärki, mis on valminud kahe Võrumaa mehe, Ahti Linnu ja Lauri Semevsky koostöös.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD