Menu

.      

Kuus võrukat pälvisid päästeteenistuse aumärgi

  • Kirjutas Birgit Pettai

Päästeameti tunnustatud inimesed Võrumaalt. Vasakult: päästeameti elupäästja kolmanda klassi aumärgi pälvinud Jaan Raha ja Angela Udras ning päästeameti hõbedaste tammelehtedega teenetemedali saanud Lõuna päästekeskuse Antsla päästekomando meeskonnavanem Kalev Tiirmaa, Lõuna päästekeskuse Võru päästekomando komandopealik Erki Land ja Lõuna päästekeskuse Vastseliina päästekomando päästja Kaupo Narusk. Pildilt on puudu Sander Ehte, kes üritusel ei viibinud. Foto: ERAKOGU

PABERLEHT Neljapäeval Tallinnas Mustpeade majas toimunud päästeameti pidulikul tseremoonial sai päästeteenistuse aumärgi kuus inimest Võrust. Kokku andis päästeamet päästeteenistuse aumärke ja tänukirju 131 inimesele.

Elupäästja kolmanda klassi medali pälvisid Angela Udras, Jaan Raha ja Sander Ehte. Päästeameti kolmanda klassi elupäästja aumärk antakse esmakordse elupäästmise eest.

Sander Ehte päästis tänavu 5. aprillil Võrus Männiku tänaval naabermajast eaka naise. Sander Ehte märkas esmalt kõrvalmajast tulnud suitsu ja läks olukorda kontrollima. Naabermaja oli paksult suitsu täis, Sander Ehte roomas naiseni ning toimetas ta majas välja, päästes nii inimese vingusurmast. Sander Ehte pidulikul päästeameti aumärkide kätteandmisel ei viibinud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD