Menu

.      

Võru endine ilutulestikuärimees peab oma mehesõna ning avab uue ööklubi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Ligi 50 külalisele mõeldud klubiruumides on Jüri Luik üles seadnud lava koos vajaliku tehnika ja valgustusega ning parasjagu hoiab ta käes ühte ventilaatorit, mis ootab samuti paigaldamist. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHTT > Paari nädala eest teatas kireva ajalooga tuntud ärimees Jüri Luik (65) avalikult, et plaanib peagi avada keskealistele mõeldud tantsukoha, mille sarnast Võrus praegu ühtegi ei leidu.

Kuna möödunud aasta kevadel lõpetas tegevuse paar aastakümmet tegutsenud legendaarne baar Bevega, siis tekkis muusikalembesel keskeas ärimehel mõte otsida ideekaaslastega paik, kuhu rajada uus õdus kohake.

Uus klubi tuleb

Et kuuldustele kinnitust saada, ei pidanud toimetus kaua ootama. Ilutulestikuärimehena tuntud Jüri Luik kinnitas selle nädala teisipäeval, et uus koht avatakse peagi. Toimetus vaatas uue tantsukoha oma silmaga ka üle, et ärimehe sõnadele kinnitust saada. Uus koht hakkab asuma Tartu tänav 23 ärihoone esimesel korrusel Võru linna keskväljaku ääres.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD