Menu

.      

Rosma kooli toetuse vähendamine paneb Võru linna poole pöörduma

  • Kirjutas Heleri Lakur

Väike Werrone kooli direktor Pille Sõrmus on linnapoolse panuse ja koostööga rahul. Pildil on teise klassi õpilased, õpetaja Triinu Guerrin ja koolijuht Pille Sõrmus (istub). Õpetaja Triinu õpib Tartu ülikoolis Waldorfi pedagoogika kursusel. Kord kuus toimub tema eestvedamisel vanemate õhtu, kus ka lastevanematel on võimalus kogeda, kuidas nende lapsed õpivad, et tugevdada omavahelist koostööd, mis omakorda toetab lapsi. Foto: AIGAR NAGEL

Nii Võru- kui ka Põlvamaa lastele alternatiivset alus- ja põhiharidust pakkuv Rosma Haridusselts algatas Johannese kooli nimel toetusallkirjade kogumise, mille eesmärk on Põlva vallalt taotleda rahalise toetuse mittevähendamist.

Selts on edastanud 354 lapsevanema ja toetaja allkirjaga pöördumise Põlva vallavolikogule ja pole veel selge, kas vald kaalub uuesti toetuse suurendamist. Võrus Waldorfi pedagoogika õpet pakkuv Väike Werrone kooli direktor on linnapoolse toetusega rahul.

Kulusid tuleb kärpida

„Volikogu on hetkel juba otsustanud Rosma Haridusseltsi toetada 38 euroga kuus, seda kolmeks aastaks,” ütleb MTÜ Rosma Haridusselts tegevjuht Liisa Maasik, kelle sõnul tähendab see kooli jaoks suurt kulutuste kärpimist.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD