Menu

.      

Neidude töövarjupäev tõi Kuperjanovi jalaväepataljoni 11 huvilist

  • Kirjutas Kadi Annom

Neli hakkajat töövarju, kellest kaks plaanib kindlasti ajateenistusse astuda. Üheskoos praktiseeriti kaeviku kaevamist. Kaisa Ilves (vasakult), Chrisanne Tamm, Merily Lasen ja Laura Järvpõld. Foto: AIGAR NAGEL

Tänapäeval ei tohiks kellelegi tulla uudisena, et riigikaitse ei ole ainult meeste pärusmaa. Tegelikult on see kogu ühiskonna asi ning ka naised suudavad soovi korral riigikaitsesse panustada, tehes seda võrdselt meestega. Mõned naisajateenijad või kaitseliitlased on koguni meestest tublimadki.

Tihti tuntakse hirmu tundmatuse ees ning ei julgeta teha otsust end riigikaitsega siduda. Neidudele andis selle maailmaga tutvumiseks taas suurepärase võimaluse 36 tundi kestev töövarjupäev. Muu hulgas peeti töövarjupäeva ka Kuperjanovi jalaväepataljonis, kuhu 2. jalaväebrigaadi teabeohvitseri Sander Mändoja sõnul registreerus esiti mõnikümmend neidu, kellest 30. augustil tuli kohale 11.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD