Tänavusel õpilasfirmade laadal olid arvukalt esindatud puidust tooted

Õpilasfirma Juhtmik looja Karl-Markus Hannust (vasakult), Robin Truup, Hans Peeter Pajumäe ja Bibily Cassidy Ilves laupäeval Kagukeskuses kasevineerist juhtmeorganiseerijaid müümas. Fototegemise ajaks on pildistatavatel maskid eemaldatud. Laada vältel kandsid nii müüjad kui ka ostjad siseruumides eeskujulikult kaitsemaski. Foto: KADI ANNOM

Laupäeval kella 11–15 oli kõigil soovijatel võimalus täiendada jõuluvana kingikotti Kagukeskuses toimunud õpilasfirmade laadal.

Oma tooteid olid pakkumas nii Võru kui ka Põlva koolide õpilased. Nii mõnedki kauplejad olid käe valgeks saanud juba 12. detsembril Tartu Kaubamajas toimunud õpilasfirmade laadal ning Kagukeskuses oldi oma müügiletid veelgi enesekindlamalt üles seatud. Laadalt leidis huvitavaid tooteid igale maitsele. Iseäranis populaarsed olid puidust tooted.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +11
Hei Sina tüdruk valges. Ma ei saanud eile terve öö magada. Vaadake kella ja ma ei ole ka täna öösel magama jäänud. Võrumaa Teatajale, ärge tehke nii ilusaid pilte.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD