Terviseameti kontrollreid tõi positiivse üldpildi kõrvale ka ebameeldivaid üllatusi

Terviseameti kontrollreid tõi positiivse üldpildi kõrvale ka ebameeldivaid üllatusi FOTOD: Aigar Nagel

Neljapäeva õhtupoolikul korraldas terviseamet koostöös politsei- ja piirivalveametiga ühiskontrolli, mille käigus pöörati tähelepanu koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud reeglite täitmisele avalikes ruumides.

Sel korral olid luubi all kaubanduskeskused, kauplused, toidukohad, bussijaam ning spordisaalid. „Igale reidile eelneb ohuprognoosi ja reidiplaani koostamine ühistegevuste jaoks. Meie jaoks on oluline, et piirangutest tuleb kinni pidada, et vähendada võimalikku nakatumisriski,” selgitas terviseameti Lõuna regionaalosakonna juhataja Tiia Luht.

Üldine seis hea

Neljapäevase ühiskontrolli käigus külastati 39 ettevõtet. Tiia Luha sõnul on üldine olukord Võru linnas oluliselt paranenud ja seda kinnitas ka konrollkäigul osalenud Kagu politseijaoskonna Covid-grupi eestvedaja Rainer Rahasepp.

Neljapäeva õhtupoolikul kontrollisid terviseameti Lõuna regionaalosakonna menetlusgrupi juht Mats Hansen (vasakult),  piirkonnapolitseinik Kaido Tühis, terviseameti Lõuna regionaalosakonna juhataja Tiia Luht ja Kagu politseijaoskonna  Covid-grupi eestvedaja Rainer Rahasepp. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD