Endises raamatupoes saab mekkida kohalikke maitseid

Oktoobri alguses avas Jüri tänaval Lexika raamatupoe endistes ruumides uksed kohvik Kolm. Köö & Deli. Kohvikupere (vasakult): Jane Timpka, Kairi Rebane, Rommy Otti, Katri Käremägi-Sauk ja Ragnar Sauk. Pildilt puuduvad Leelo Palgi ja Helery Haljaste. FOTO: Aigar Nagel

FOTO: Aigar Nagel

Oktoobri alguses avas Jüri tänaval Lexika raamatupoe endistes ruumides uksed kohvik Kolm. Köök&Deli. Seni Võru Kööki ja Stedingu kohvikut pidanud kolmele sõbrale on 3. oktoobril uksed avanud paik kolmas ühine ettevõtmine.

Kuldne kolmik

Järjekorras kolmanda söögikoha avanud kolm sõpra on Rommy Otti, Ragnar Sauk ning Katri Käremägi-Sauk. Viimane neist vastab reipal toonil kohviku telefonile ning täpsustab kohe kõne alguses muheledes, et kaks kolmest sõbrast on seotud ka abielusidemetega. Kolmiku ainus naisliige usub, et seni nende kasutuses olnud Stedingu kohviku ruumid Friedrich Reinhold Kreutzwaldi tn 15 leiavad kindlasti kasutust. Kolmiku eestveetava kohviku uude ja pisemale pinnale kolimise tingisid nii kõrge energiahind kui ka soov uutmoodi visiooni ellu viia.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +2
Jälle avami putleid, milleks.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD