FOTOD: Lumerindel käivad tänavalahingud

Tänavatel on töös kogu lumetõrjetehnika. FOTOD: Aigar Nagel

Viimaste päevade kohati väga intensiivne lumesadu on toonud probleeme liikluses ja sunnib lumetõrje tegijaid kõvasti pingutama. Võru linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja asetäitja Risto Aim ütles eile keskpäeval Võrumaa Teatajale, et kõik lumesahkamise tehnika on töös.

Talveilm pakub õues vaheldusrikast tegevust. FOTOD: Aigar Nagel

„Lumesadu on lõppenud. Tehnika on väljas, baasis pole ühtki masinat. OÜ RoadWest panustab seitsme ühikuga, mis on sahad ja puisturid. Osaühingul GartnerGrupp on viis ühikut kõnniteid puhastamas. Sellest jõust peaks praegu piisama,” arvas Aim.

Lumesajus kulgemisel on abiks nii  kepp kui ka vihmavari. Fotod: AIGAR NAGEL

„Oleme üritanud, et pärast lumesaju lõppu saame nelja tunniga linna puhtaks. Kui peaks jõudu puudu tulema, olen kokku leppinud erinevate teiste ettevõtjatega, kes annavad tagavaramasinaid juurde. Peamine tänavahooldaja RoadWest saadab masinad siia Elvast. Sellise lumesajuga, nagu oli täna (eile öösel ja hommikul – toim.), hirmu ei ole. Muretsema paneb uue nädala algus, kus ilmateade lubab tuisku-tormi. Tuisuvaalud olid juba neljapäeva hommikul Võru valla teedel, mis olid korralikult täis tuisanud, midagi ei olnud näha,” kirjeldas Aim viimaste päevade olukorda lumerindel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD