Menu

.      

Liiklustalgutel pöörati tähelepanu rahva väljapakutud murekohtadele

  • Kirjutas Kadi Annom

Liiklustalgud andsid põhjuse mitmel pool märgata peale kiiruseületamise ka teisi kitsaskohti liikluses. Piirkonnapolitseinik Elar  Sarik käis Puiga põhikooli ees liiklust rahustamas ning teavitustööd tegemas. Foto: AIGAR NAGEL

Tänavu peeti liiklustalguid tervelt nädala jagu, 17.–23. aprillini. Kuni 6. aprillini ootas politsei- ja piirivalveamet igaühe tähelepanekuid kohtadest, kus ollakse märgatud, et kiirust ületavad juhid seavad kaasliiklejad ohtu. Kokku teatati ametile 2500 kohast, kus sõidukijuhid kipuvad kõrvaltvaatajate sõnul piirkiirust ületama. Märkimisväärne osa teadetest hõlmas tähelepanekuid linnaruumis, kus lubatud suurim kiirus on 50 või lausa 30 km/h. Selles osas ei erinenud Kagu jaoskonna patrulltalituse juhi Madis Soekaruski sõnul ka siinne piirkond, sest talgukaardile märgiti enim murekohti just linnaruumis, kus näiteks 30 alas ei peeta piirkiirusest kinni.

„Peale selle märgiti, et ülekäiguradade juures kipuvad juhid liiga kiiresti sõitma. Liiklustalgute käigus saime ka ise teada palju uusi kohti, kuhu kindlasti ka edaspidi talgutevälisel ajal pilgu peale viskame,” tunnistab Soekarusk.

Ligi sada kontrollpaika

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD