Menu

.      

Võrulased on hädas vanadest rehvidest vabanemisega

  • Kirjutas Kadi Annom

KEERDSÕLM > Viimastel nädalatel on Võrumaa Teatajani jõudnud mureküsimused, mis puudutavad kohalike kasutuskõlbmatutest rehvidest vabanemist.

Väidetavalt ei ole Võrus Lühikesel tänaval asuv keskkonnajaam enam valmis vanu rehve vastu võtma. Teisipäevaõhtuse seisuga on Võru jäätmekeskuse kodulehel info, justkui võimaldataks Lühikesel tänaval asuvas keskkonnajaamas vanarehvide äraandmist tasuta. Täpsustusena on märgitud, et tasuta saab eraisik loovutada kuni kaheksa sõiduautorehvi isiku kohta ühes kuus. Kohalikke aga nörritab asjaolu, et juba mitu nädalat on rehvide jäätmejaama viijad tagasi saadetud ning mõnedele toodud põhjenduseks, et konteinerid on täis ega võimalda rehvide vastuvõttu. Sotsiaalmeedias postitatud mure kohta on laekunud vastuseid, kus soovitatakse hädalistel rehvid viia hoopis Kuusakoskisse, kuid sinna ei ole olnud umbes aasta jagu võimalik veljeta rehve tasuta loovutada.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD