Menu

.      

Võru Linnavalitsuse istung 1. augustil

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Katariina allee Võrus FOTO: Aigar Nagel

Ürituste kooskõlastamine ning maa-alade sulgemine

Mittetulundusühingule G.M.Racing Spordiklubi anti nõusolek autoralli Eesti ja Läti meistrivõitluste etapi "16. Lõuna-Eesti ralli" raames avaliku ürituse korraldamiseks ning pargi, tänavate, parklate ja väljaku sulgemiseks 24. augustil kella 16–23 ja 25. augustil 2018 kella 7–23 Võru linnas.

Kesklinna park suletakse ralli avatseremooniaks 24. augustil kella 16–23 ja lõputseremooniaks 25. augustil kella 17.30–23; tänavad ja parklad (Paju tn, Jüri tn, Räpina mnt, Petseri tn, Kooli tee, Võru Spordikeskuse ja Nooruse kaubanduskeskuse juures asuvad parklad) suletakse kiiruskatseteks 24. augustil kella 18.30–23; Vabaduse väljak võistlusautode kinniseks pargiks 25. augustil kella 7–23.  

Ürituse kooskõlastamine ja pargi sulgemine

Mittetulundusühingule ühing Võru Naisteklubi anti nõusolek avaliku ürituse "Koolialguse pannkoogipidu" läbiviimiseks 3. septembril 2018 kella 13–16 Võru Kesklinna pargis.

Üritus on mõeldud lastele, kes käivad koolis või alles alustavad kooliteed. Tegu on traditsioonilise heatahteüritusega, kus osalevad erinevad mittetulundusühingud ja klubid. Kõigile lastele valmistatakse tasuta pannkooke ning tegutseda saab mitmetes tegevusnurkades (rataste vigursõit, meisterdamine, joonistamine, patside punumine, näomaalingud jms). Iga-aastase koostööpartnerina on kohal ka Maanteeamet.

LOE VEEL

LOE VEEL