Menu

.      

Suur tunnustus Võru noormehele Mihkel Baranovile

Mihkel Baranov  (paremal) ja Erik Neal Simons enne  õhkutõsmist. Foto: VÕRUMAA TEATAJA

ÕHUSÕIDUKID • Viimastel nädalatel-kuudel on lennumasinatega juhtunud nii palju traagilisi õnnetusi, et iga õhusõiduk pälvib topelt tähelepanu. Võrus oli 24. juulil võimalik näha kahte õhusõidukit – helikopterit ja kuumaõhupalli, mis andsid võrulastele positiivse elamuse.

Neljapäeva pärastlõunal maandus Koreli oja kalda heinamaal enne Tamula kohal madalalt üle Roosisaare silla lennanud väikekopter. Kui reisijad kopterist välja astusid, suundusid nad mööda Liiva tänavat polikliinikumajja firmasse MassMedia. Tunni aja pärast tõusis kopter taas õhku, tegi linna kohal mitu tiiru ja maandus samas kohas kus enne. Need auringid linna kohal tegi Kanada päritolu, aga USAst firmat juhtiv Erik Neal Simons koos oma programmeerimisfirma MassMedia Võru kolleegi Mihkel Baranoviga.Viimane lõpetab eeloleval kevadel Võrumaa kutsehariduskeskuse IT erialal.

19aastane võrulane Mihkel Baranov ütles Võrumaa Teatajale, et on MassMedias õpingute kõrvalt töötanud juba üle aasta aja.

„Olen Erik Neal Simonsiga mitmel korral Tartus kohtunud, kuid seda, et ta Võrru tuleb, ei osanud arvata. Kui arutasime fi rma tulevikuplaane, siis jutu sees tegi Erik Neal Simons ootamatult ettepaneku, et kas ma ei tahaks linna kohal mõned tiirud teha? Loomulikult olin nõus,” rääkis Mihkel Baranov.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD