Menu

.      

Võru Kagu-Sell taas Eestis esimene!

Foto: Võrumaa Teataja

Kagu-Sell alustas Eestis esimesena rohelise autopesuteenuse pakkumist. Täna (27.augustil) ütles Kagu-Sell töökoja juhataja Imre Mokrik, et esimesed kümmekond autod on läbinud rohelise pesu ehk loodussõbraliku pesu, mida nimetatakse ka veeta pesuks, mille käigus kasutatakse nano-kaitseaineid.

Rohelist pesu teenust pakub Mart Kuusi firma Nano24 OÜ, mis tegutseb juba kaks aastat ja tutvastas uudset nn veeta pesu võimalust esimest korda tänavu 16. juunil Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklas. Võrus astus firma esimese sammu ja on valmis nano-pesu pakkuma ka traktoritele, rekkadele, ATVdele, muruniidukitele, ratastele, rehvidele, esiklaasidele ja vajadusel hooldama kliendi nahkjatseid.

Mart Kuus: ”Olen võrulane ja Võru patrioot, sellepärast on ka Võru esimene koht, kus tegevust alustan, kuid samas on Võru koht, kus mugav liikuda nii Riia, Pihkva kuid ka kas või Moskva suunas. Kuna tegu on loodussõbraliku pesuga, siis võime tulla teie poole koju ja auto-traktori-muruniiduki-nahkdiivani puhtaks tegema ja hooldama.”

Kümmekond aastat tagasi oli Kagu-Sell see koht Võrus Lille tänaval, kus pandi tööle Eestis esimene Boschi heitgaaside stend.
Kagu-Sell alustas tegevust rublaajal, 1992. aasta talvel.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD