Menu

.      

Juhtimisprobleemid tõid Meremäe rahva vallamajja

Kümnendik valla rahvast väikses saalis koos: reedene rahvakoosolek Meremäe vallamajas, saali ees annab aru vallavanem Rein Järvelill.   Foto: Võrumaa TeatajaRAHVAKOOSOLEKUD • Valla juhtimisprobleemid tõid Meremäe vallamajja reedel täismaja – kohal oli, nagu vallavanem Rein Järvelill hiljem kommenteeris, kümnendik valla elanikest ehk sadakond inimest. Kohalolnud tunnistasid hiljem, et ei mäleta, et kunagi varem oleks nii suur hulk rahvast kolme tunni jooksul sealses vallamajas koos istunud ja valla asju arutanud.

Rahva tõi kokku, nagu rääkis reedel Meremäe vallamajas kokkusaamist juhatanud Guuri Piholaan, nii korteriühistute kui ka pensionäride pöördumine, milles tuntakse muret valla edasise arengu pärast. Pöördumine tugines peaasjalikult Võrumaa Teatajas nädal aega varem avaldatud informatsioonile, et volikogu liikmetel on kavas vallavanem välja vahetada.

Sarnane koosolek, nagu oli reedel Meremäe vallamajas, toimus esmaspäeva õhtul ka Obinitsa rahvamajas. Koosolekute sisu oli üks: rahvasaadikud, volikogu liikmed tutvustasid praegust olukorda vallas, vallavanem vastas küsimustele ja valla elanikud rääkisid oma muredest.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD