Menu

.      

Rõuges said valmis uus reoveepuhasti, veeprojekti teine etapp ja tänavavalgustuse projekt

Rõuge veepuhastusjaama juures lõikasid reedel lindi läbi (vasakult) keskkonnainvesteeringute keskuse projektispetsialist Reet Utsu, OÜ Pipenet juht Paul Jalas, OÜ Findesk juht Anton Gortšakov, vallavanem Tiit Toots ja ASi Valmap Grupp projektijuht Kalle Põldmägi.

EHITUS LÕPPENUD • Rõuges said reedel korraga valmis kolm suurt objekti: uus kaasaegne reoveepuhasti, Rõuge vee- ja kanalisatsiooniprojekti teine etapp ning Võru maantee tänavavalguse projekt.

„Puhasti on töötanud augusti keskpaigast ja väljavoolav reovesi on nii puhas, et seda sobib loodusesse lasta,” ütles pidulikul avamisüritusel Rõuge vallavanem Tiit Toots. „Kõige tähtsam on aga see, et Rõuge aleviku elanike heaolu ja turvalisus on läbi nende projektide saavutatud.” Vallavanem lisas, et puhastist tulnud vett on võimalik isegi juua, kui soovi peaks olema.

Vallavanema sõnade kohaselt läks vallal mitutpidi hästi: ühelt poolt läks ehitus võrreldes kavandatuga odavamaks ja teiseks saadi väga head ehitajad.

Vallavanem Tiit Tootsi kirjelduse kohaselt sai kõik alguse sellest, et vana kanalisatsioonisüsteem ei vastanud enam nõuetele, mistõttu reostas väljavoolav reovesi loodust ja süsteemi laiendada polnud enam võimalik ning üks elumaja asus puhasti vahetus läheduses.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD