Menu

.      

Võru Kreutzwaldi kool on edukalt käima läinud

Kreutzwaldi kooli õpilased teisipäeval kooliaasta avarongkäigus. Foto: ANDREI JAVNAŠANUUS ALGUS • Kõigepealt on endise Kreutzwaldi gümnaasiumi hoones tegevust alustanud Kreutzwaldi koolil valminud uus õppekava, mille on heaks kiitnud nii sihtasutus Innove kui ka haridusministeerium ning mis on läbi arutatud koos õpetajatega. Uuel koolil on uus kodukord ja on alustatud rahvusvaheliste projektidega.

„Erasmus+ programmi esitati taotlus ja koos nelja teise kooliga Euroopast saadi rahastus. Võru Kreutzwaldi kool on projekti üldjuht. Ülejäänud koolid on Soomest, Poolast, Sloveeniast ja Itaaliast,” tutvustas värskelt alustanud kooli tegevust direktor Kaider Vardja.

HITSA kaudu on saadud kooli robootikaseadmeid väikestele õpilastele, selleks on õpetajaid koolitatud. „Õpetajad on tublid, nad on teinud mõlemad projektid, nii Erasmuse kui ka HITSA oma,” ütles direktor Vardja.
Planeerimisjärgus on koostöö Saksamaa algkooliga, mille õpetajad ja sotsiaaltöötaja tahavad tulla Võrru töövarjuks seoses Erasmus+ programmiga. Märtsis on plaanis esitada taotlus Euroopa Liidu Erasmuse programmi kaudu koolitusteks välismaal.

{fcomment}

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD