Menu

.      

Vahe-Karjahansu talu elumajal katus peal, tarvis aknaid ja korstnakive

  • Kirjutas Kalev Annom

Vahe-Karjahansu talu elumaja on katuse all, kuid ilma akende, uste ja küttekolleteta. Pilt on tehtud 7. jaanuaril, mil õues paukus käre pakane. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

UUS ALGUS ❯ Varstu valla Mutemetsa küla Vahe-Karjahansu talu perenaine Sirje Kasuk tänab kõiki toetajaid ja lähedasi, kelle abiga on talu elumaja katuse alla saanud.

„Praegused ilmad on nii külmad, et ega midagi teha saagi, kuigi imestan ka ise, et nüüdsel ajal on olemas müürisegusid, millega saab tööd teha miinuskraadidega. Vanasti ei olnud see mõeldav,” räägib Sirje Kasuk soojaks köetud saunas.

„Nüüd on päevakorras aknad ning ka korstnategemine ning ahju- ja pliidikivid. Siis saaks majas kas või ühe ruumi nii korda teha, et saaks sinna kolida ja edasi toimetada,” mõtiskleb Sirje Kasuk.

Äkki tõesti on kusagil Vahe-Karjahansu talule vajalikku materjali seisma jäänud, või soovib mõni aknafi rma teha sõbrapäeva lähenedes kingituse … Soovitame ühendust võtta Varstu vallavalitsusega või raha üle kanda: konto EE11010402015136007 (Sirje Kasuk).

20 PÄEVA ENIMLOETUD