Menu

.      

Tuli ei jäta varna seina, jätab … Aidakem!

Neljapäeval, 22. oktoobril oli ahervaremest alles vaid vundament. Männipuu tüvi ja puuriit olid kuumuses kahju saanud. Perenaine on end sisse sättinud saunas.  Foto: ANDREI JAVNAŠANABIPALVE • Lugedes abipalvet, et kodu on ära põlenud ja alles on vaid seljas olnud riided, ei saa kaheti mõelda. Tarvis on aidata.

Facebookis olid (on) fotod ja üleskutse: „Kallid sõbrad! Neljapäeval vastu reedet oli tulekahju Krabi külas, kus põles minu abikaasa õe elumaja. Õnnetus sai alguse köögis olevast soojaveeboilerist. Õnneks või õnnetuseks ei olnud inimest kodus, nii et temaga ei juhtunud midagi peale selle, et ta jäi kodust ilma. Nüüd on abipalve, et saada uut kodu. Kellel on vähegi võimalik annetada ükskõik milline summa, et aidata natukenegi ehitamisele kaasa, konto EE711010402015136007 (Sirje Kasuk). Palun aitame nii palju, kui saame, sest iga sent on arvel, et saada rutem oma kodu tagasi. Kui keegi tahab Sirjega ise ühendust saada, siis palun kiri minu postkasti.”

Üleeile Mutemetsa külas taluperenaisega põlenud kodu vundamendi juures rääkida oli väga raske, sest perenaine oli murest murtud. Ta oli endale sauna eesruumi voodi sättinud, saunakorstnast tuli suitsu. Tuleõnnetuse üle elanud ahervare oli eemale toimetatud.

{fcomment}

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD