Menu

.      

Kingsepp Jüri töömaht on paar kuud tagasi suletud jalatsiparanduse arvelt umbes 30 protsenti kasvanud

Kingsepp Jüri Kirspuu eile oma Jüri tänaval asuvas töökojas. Foto: KADI ANNOM

MEISTER • Võrus Jüri tänaval poolsada aastat tegutsenud jalatsiparandus sulges paar kuud tagasi uksed. Pärast seda jäi ainsa jalatsiparandajana Võru linnas tööle kingsepp Jüri Kirspuu, kelle töökoda asub samuti Jüri tänaval ja kannab nime Kingsepp Jüri jalatsiparandus. Kirspuu sõnul on iseenesestmõistetav, et töömaht on selle kahe kuu jooksul kasvanud.

„Sealsed kliendid ei saa enam vanas kohas jalatseid parandada ja tulevad minu juurde. Varem tuli Võrumaa kliente kahe koha vahel jagada, kuid praegu on minu jalatsiparandus ainuke. Võin öelda, et töömaht on umbes 30 protsenti suurenenud,” räägib Kirspuu.

Kirspuu väitel on teisest kingaparandusest üle tulnud klientidel hea meel, et Võru linnas on vähemalt üks koht alles, kus jalatseid parandada. Kuna Jüri Kirspuu töötas enne oma töökoja avamist praeguseks suletud jalatsiparanduses, siis on paljudel klientidel äratundmisrõõm. „On neid kliente, kes minu tööd eelmises kohas väga hindasid ja pärast minu lahkumist ei teadnud nad, kuhu ma läksin. Nüüd mind Kingsepp Jüris kohates on nad positiivselt üllatunud ja see teeb heameelt,” räägib Kirspuu klientide emotsioonidest.

20 PÄEVA ENIMLOETUD