Menu

.      

Kes kingiks Ala-Käisu talule vanema rahuliku tööhobuse?

Lauk koos Hele Tamme ja  Ülo Vuksiga.  Foto: ANDREI JAVNAŠANHOBUNE • Ala-Käisu talu Võru-Antsla maantee lähistel otsib oma praegusele truule abilisele asendajat, uut vanemat rahulikku tööhobust. Et rahaline olukord on väga komplitseeritud, siis äkki leidub kuskil inimene, kes on nõus oma vana sõbra loovutama?

Ala-Käisu talus on hobused olnud ajast aega. Praeguse hobuse nimi on Lauk, enne teda oli pikki aastaid Lehti, kes oli enne Lehtit, et tule enam meeldegi. Talus on olemas kõik hobuseriistad.

„Hobused on meil pikemat aega head abilised olnud, sest traktorit ei ole,” räägib Ülo Vuks „Ei kujuta ettegi, kui palju üks hobune praegusel ajal maksta võib,” mõtiskleb mees. Ta lisab, et vedas sel sügisel käsikäruga sõnni-ku põllule, sest Lauk on nõrgaks jäänud.

„Lauk oli lausa kuldne hobune, temaga sai kõik asjad korda aetud,” seletab perenaine Hele Tamm. „Ei tea, kas nii head hobust, nagu Lauk oli, üldse olemas ongi?”

Siinkohal üleskutse kõikidele headele inimestele! Aidake leida uus rahulik tööhobune. Perenaise mobiiltelefoni number on 5190 9875.{fcomment}

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD