Menu

.      

Meremäel oli kirgede torm läbi noorte silmade

  • Kirjutas Merli Urbanik Meremäe valla Noortevolikogu esimees

(23.märts 2016) rahvakoosolek Meremäel  Foto: VIIVIKA KOOSER

ÜHESKOOS OLEME VÕITMATUD> Aasta algusega sai lõpuks teoks Meremäe valla noorte suur soov – sai loodud Meremäe valla noortevolikogu, mille põhimäärus kinnitati vallavolikogu poolt üksmeelselt. Üheks asendamatuks toetajaks noorte algatusel oli Meremäe vallavanem Rein Järvelill.

Nüüd tundsid noored ennast reedetuna, kui 18. märtsil esitati umbusaldusavaldus vallavanemale, ilma et seda oleks asjalikult põhjendatud. Vettpidav argument ei ole samade isikute poolt politseisse tehtud avaldus, mis rikub vallavanema mainet.

Valla tublid pensionärid ja kohalikud ettevõtjad asusid koheselt tegutsema, kutsudes kokku kolmapäevaks, 23. märtsiks valla rahvakoosoleku, kus oli kohal ligikaudu sada inimest, kes kõik avaldasid poolehoidu vallavanemale ning pärisid aru umbusaldust avaldanud volikogu liikmetelt.

Meie, valla aktiivsed noored, keda nimetatakse valla tulevikuks, olime kohal paarikümne silmapaarina. Lootsime saada selgust ja vastuseid: Miks meie vald lastakse lihtsalt põhja? Miks tahetakse, et me siit kindlasti ära koliksime? Miks tahetakse saada lahti inimesest, kes suudab anda vallale nii palju? – Küsimuste rida võiks olla lõputu. Kahjuks jäid vastused saamata nii meil kui ka kõigil teistel vallakodanikel.

Üksi võime korda saata uskumatuid tegusid, kuid vaid üheskoos oleme võitmatud!

20 PÄEVA ENIMLOETUD