Menu

.      

Võru Kreutzwaldi kool tähistas sünnipäeva torditeoga

Võru Kreutzwaldi kooli õpilased tegid üheskoos kooli teiseks sünnipäevaks 7,2meetrise tordi. Tort valmistati küpsistest, kohupiimast ja moosist ning selle söömisest sai osa terve koolipere. 	 Foto: URMAS OTT

TÄHTPÄEV • Võru Kreutzwaldi kool loodi 2015. aasta alguses. Kuna kooli sünnipäev jäi vaheaja sisse, siis otsustati, et sünnipäeva hakatakse pidama pärast koolivaheaega. Sel aastal peeti sünnipäeva 19. jaanuaril. Kool sai kaheaastaseks ja sünnipäevagi tähistati eakohaselt mõnusa torditegemise ja -söömisega. Eilse seisuga õpib Võru Kreutzwaldi koolis 679 õpilast.

Võru Kreutzwaldi kooli õppejuhi Eha Tammo sõnul algas sünnipäevahommik direktori tervitusega, mis jõudis raadio kaudu kõikidesse klassidesse. Direktor Kaider Vardja rääkis oma tervituses kooli eesmärkidest ning põhiväärtustest. Põhiväärtusi kirjeldas hästi ka üheskoos ettevõetud torditegu ja hilisem söömine. Tordi valmistamiseks olid kooli esimese korruse fuajeesse ritta seatud lauad, millel küpsisetordi tegemiseks vajalik materjal. Igast klassist olid valitud mõned õpilased, kes said tordimeistriteks. Esindatud olid kõik klassid esimesest kuni üheksandani ning Eha Tammo väitel oli koostöö imetlusväärne.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD