Loodi erakond Eesti 200

https://eesti200.ee/loodi-erakond-eesti-200/

MTÜ Eesti 200 otsustas laupäevasel üldkogul muutuda erakonnaks ning minna 2019. aasta Riigikogu valimistel välja täisnimekirjaga.

„Eesti 200 on erakond, mis koondab oma ala asjatundjad ning inimesed, kes ei rahuldu vaid lühiajaliste poliitlubadustega, vaid tahavad ellu viia pikaajalisi otsuseid. Meid ei seo poliittehnoloogilised kammitsad ning mineviku taak. Me julgeme rääkida suurtest muutustest, sest me usume, et Eestis on väga suur hulk inimesi, kes tahavad ja suudavad mõista, et Eestil on neid hädasti vaja,“ ütles erakonna üks asutajatest Priit Alamäe.

Erakonna Eesti 200 eesmärk on edendada Eesti elu ja kavandada pikaajalisi poliitikaid, mis tagaksid eesti keele ja kultuuri säilimise, majandusliku jõukuse ning turvalise ja kvaliteetse elukeskkonna Eestis elavatele inimestele. Erakond lähtub oma tegevuses järgmistest väärtustest: isikuvabadused, edasipüüdlikkus, läbipaistvus, vastutus, usaldus, avatus, uuendus- ja eestimeelsus. Asutamise seisuga on erakonnal Eesti 200 kokku 543 liiget.

Comments  
  0
Ega eestlased peavad ka venelastega integreeruma!
Edusaamme on:
- Vene valitsejate ja kultuuritegelaste kujud ja tahvlid avalikes kohtades võtmepositsioonidel;
- Moskva õigeusu kalender ja kirikupühade tähistamine selle kuupäevadel.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD