Menu

.      

Tuiksoo ja Luik segatud Keskerakonna rahaafääri

KRIMI • Kagu-Eestist valitud Riigikogu liige Ester Tuiksoo, kes praegu on maadevahetuse tehingute pärast kohtu all, ning „Pommi-onuna” tuntud Võru ettevõtja Jüri Luik on segatud Keskerakonna rahaafääri, millega seoses erakonna kontor ja juhtivpoliitikute kodud läinud reedel läbi otsiti.


Pinged kruvisid lakke pärast seda, kui kaitsepolitsei ametnikud otsisid reedel läbi nii Keskerakonna kontori Tallinnas kui ka Keskerakonda kuuluvate Riigikogu liikmete Priit Toobali ja Ester Tuiksoo kodud Tallinnas ning võtsid kaasa arvutid ja märkmikud.Võru ettevõtja Jüri Luik ja Riigikogu liige Ester Tuiksoo läinud kevadel toimunud Linnu tenniseturniiril Võru tenniseväljakul. Koos Tuiksooga on pildil ajakirjanik Kalle Mälberg.	Fotod: Võrumaa Teataja


Laupäeval avalikustas Keskerakond prokuratuurilt saadud info, et salapärane Lõuna-Eesti ärimees, kellelt kahtlustuse kohaselt olid SA Tallinn 2011 juhid ilutulestiku korraldamise tellinud, on „Pommi-onuna” tuntud Võru ettevõtja Jüri Luik.

Pühapäeval tuli Keskerakonna büroo Tallinnas välja seisukohaga, et ettevõtja Jüri Luige väited tema äritegevuse seotusest Keskerakonna ja selle juhtfiguuridega ei vasta tõele. Eile kinnitas Keskerakonna juht Edgar Savisaar, et Jüri Luik on vana kaitsepolitsei koputaja ja sai ülesande.

(Loe edasi ajalehest.)

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD