Menu

.      

Nädala koer on elurõõmus Kiki Valgamaalt

Foto: ERAKOGUKONKURSS • Seekordne nädala koer on 1,4aastane Kiki Valgamaalt Aakrest. Kiki pildi konkursile saatnud Karen-Christine Topsi ema rääkis, et tegemist on hästi sõbraliku, erksa ja elurõõmsa koeraga, kes ei rõõmusta mitte ainult oma pere, vaid ka naabreid, kel Kiki sagedasti külas käib. Naabritele see väga meeldib ja nad lausa paluvad, et koerakest ka nende poole tulla lastaks.


Kokku on peres kuus koera ja kõik väikest kasvu nagu Kikigi. Kuna elatakse maal ja omas majas, siis on kõikidel koertel küllaldaselt ruumi ringi joosta ja vabadust nautida. Kiki kasutab seda võimalust täiel rinnal – alati kui uksest välja saab, põrutab kohe naabrite poole. Veel meeldib talle mängida oma õe Trullaga, kes sündinud tema ema eelmisest pesakonnast.


Mis puutub Kiki söömisharjumustesse, siis perenaise sõnul sööb Kiki kõike. Talle on selgeks õpetatud ka mõned vahvad trikid – näiteks oskab ta hästi toidupalu käpaga kinni püüda.


Loosivõitja


Selle nädala loosivõitjaks osutus Ilme Grossberg Tõrvast, kes saab endale 2012. aasta kalendri koos enda poolt hääletussedelile märgitud koera pildiga. Palju õnne! Auhinna saab kätte Võrumaa Teataja toimetusest või soovi korral postiga.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD