Menu

.      

Pulmavana Heino Kartsepp on juhtinud suisa kolme paariga pulma

  • Kirjutas Sten Sang

Pulmaisa Heino Kartsepp kannab tihti kaabut ja on kuulnud, et selleta ei tunta teda äragi. Fotol on ta koos oma armsa abikaasa Sirjega. Foto: AIGAR NAGEL

Hinnatud Võru paaripanija Heino Kartsepp (66) on juhtinud tummise 39 aasta jooksul üle tuhande pulma. Viimased seitse aastat on ta keskendunud peamiselt õhtujuhtimisele ja paneb paari vaid neid soovijaid, kes on tema kunagiste noorpaaride järeltulijad.

Legendi sünd

Heino Kartsepp abiellus oma kaasa Sirjega 1975. aasta 7. märtsil ning perre sündis riburada pidi neli tüdrukut:  Karmen, Sirle, Egle, Siiri, neile lisaks ka kena poisipurakas Peeter. Nüüdseks on Heino vanaisaks tervelt 13 lapselapsele.

Suurpere isana on ta ka ise pärit paljulapselisest perekonnast. Heino Kartsepa emal-isal on kokku 14 last, neist täpselt pooled poisid ja teine pool tüdrukud. Tulevane pulmaisa sündis seitsmenda pojana ning järjekorras kolmeteistkümnenda lapsena.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD