Menu

.      

As Võru Vesi ja vallamaja suleti kaheks nädalaks

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTOD: Aigar Nagel

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks on Terviseamet palunud kaheks nädalaks lükata edasi kõik avalikud üritused, eriti kui need üritused on planeeritud siseruumidesse.

Arvestades Võrumaal COVID-19 viiruse kiiret levikut, on alates esmaspäevast, 28. septembrist Võru vallamaja kodanike vastuvõtuks vähemalt kaheks järgnevaks nädalaks suletud.  

Samuti sulges AS Võru Vesi kontor ajutiselt oma uksed!

AS Võru Vesi kliente nõustatakse ja avaldusi võetakse vastu telefoni, e-posti või posti teel:

- üldtelefon: 782 8334

- avariitelefon: 7822111; 5150315

- e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Võru valla kodanikke teenindatakse telefoni ja e-posti teel. Kontaktid »

Kodanike vastuvõtt toimub ainult eelneval kokkuleppel erandkorras. Vallavalitsuse tööaeg on kella 8.00 kuni 16.30-ni. Vajadusel saab dokumente jätta vallamaja postkasti.

Sotsiaalosakonna klientidel palume kasutada sotsiaalosakonna eraldi sissepääsu (jälgida suunaviitasid). Toimetulekutoetusi võtavad sotsiaaltööspetsialistid vastu telefoni teel ning taotlused saab samuti jätta vallamaja ees olevasse postkasti. Samuti ei toimu vastuvõttu piirkonna teenuskeskustes.

Lapse sünni registreerimiseks ja elukohateadete puhul palume eelnevalt võtta ühendust registripidajaga telefonil 78 21 576. Alates 19. märtsist on avatud ka uus sünni registreerimise e-teenus portaalis rahvastikuregister.ee ja eesti.ee. Teenus on kättesaadav kõikidele vanematele, nii abielus, mitteabielus kui ka üksikvanematele. Portaalist rahvastikuregister.ee on võimalik esitada ka elukoha registreerimise avaldust ning kontrollida isiku surma fakti.

Terviseameti Lõuna regionaalosakonna menetlusgrupijuhi Agne Allase andmetel on 24. septembri seisuga haigestumus Võrumaal 56,47/100 000 elaniku kohta ja sama näit Võru linnas on 76,75/100 000 elaniku kohta ning on oht haiguse levikuks riskigruppidesse.

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks on Terviseamet palunud kaheks nädalaks lükata edasi kõik avalikud üritused, eriti kui need üritused on planeeritud siseruumidesse.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD