Menu

.      

Kirikuõpetaja Argo Oleski toetuseks on annetatud üle 60 000 euro

  • Kirjutas Peapiiskop Urmas Viilma
FOTO: Aigar Nagel
Nädalapäevad on möödas saatuslikust ööst, mil õpetaja Argo Oleski pere kaotas põlengu läbi oma kodu. Suure mure ja traagilise õnnetuse vastukaaluks on sellest sündmusest saanud suur Jumala ime.
 
Õpetaja Argo koos abikaasa Kadriga on Jumalale tänulikud, et pere jäi terveks ja keegi ei saanud viga. “Paljust, mille tules kaotasime, eriti raamatud ja muusikainstrumendid on loomulikult kahju, kuid pikemas perespektiivis on asjad asendatavad”, ütles Argo, kui temaga eile rääkisin. Argo lisas: “Peamine on - oleme ise kõik perega terved! Oleme südamest tänulikud ka kõigile, kes oma abistava käe ja südame on avanud ja kelle abiga saame taas edasi minna. Aitäh, ka kogu meie kirikule ja eelkõige tänu Jumalale!”
 
Täna hommikuse seisuga on Argo Oleski isiklikule arvele laekunud 201 annetajalt kokku 30 567,37 eurot.
 
EELK Konsistooriumi arvele on Argo Oleski pere kodu taastamise toetuseks annetanud 274 eraisikut, 24 kogudust, sealhulgas erinevatest konfessioonidest, neljalt ettevõttelt, ühelt koorikollektiivilt ja noortefestivali JäPe osalejatelt kogusummas 33 161.90 eurot.
 
Seega, kokku on eraisikutest ja asutustest annetajaid 504 ja annetatud summa täna hommiku seisuga 63 729,27 eurot.
Möödunud nädala alguses hävis tules Pindi ja Vastseliina koguduse õpetaja Argo Oleski perekonna kodu. Fotol Argo (vasakult), minia Maidrii, Ats Markus ja Kadri. FOTOD: Aigar Nagel
 
Annetada on endiselt võimalik, et Oleskite perekonda toetada:
 
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik
EE967700771000895492
SWIFT/BIC: LHVBEE22
AS LHV Pank
 
Ülekande selgitusse kirjutada: “Argo Oleski kodu taastamiseks”.
 
Suur tänu kõikidele annetajatele ja eestpalvetajatele - te kõik olete osa Jumala imest Argo ja Kadri perele lootuse kinkimisel ja usu kinnitamisel. Heateod ei ole otsa saanud ja palju on inimesi meie ümber, kes hädasolijatele käe ulatavad!
 
Argo Oleskit tsiteerides: “Usk inimeste headusesse ei olnud ka varem kuhugi kadunud. Kuid inimeste lahkust nähes on suur soov ise teisi aidata veelgi kasvanud!”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD