Menu

.      

Merike Õun kutsub meid toaseinte vahelt välja värsket õhku ja liikumist nautima

  • Kirjutas Sten Sang

Võrumaa Spordiliidu tegevjuht Merike Õun vaatab lootusrikkalt uude kevadesse ning kutsub kõiki toaseinte vahelt välja  end värskeks liigutama. Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaa pikamaajooksude sarja 11. hooaja kümme etappi said piirangute kiuste ja peaaegu tuhande spordisõbra rõõmuks ka sel aastal tehtud. Võrumaa Spordiliidu tegevjuht Merike Õun tõdeb, et osalejate read olid küll varasemast hõredamad, kuid siiski leidus neid tublisid, kes kõik kümme etappi vapralt kaasa tegid.

27 lõpuni tegijat

Oktoobrikuus sarja järjekordsele hooajale joone allatõmbamise järel nendib Merike Õun, et tema sees on mõneti kahetised tunded. Tal on siiralt hea meel, et olude kiuste õnnestus sarja kümme etappi korraldada ning tõsiselt spordimeelsetele inimestele olid need tõeliseks kingituseks. „Kevadel olime ootusärevad, kuid erinevalt teistest võistluste korraldajatest ootasime piirangute leevenemist ning alustasime hooaega täie hooga. Enamik teisi korraldajaid panid kalendrisse aina uusi kuupäevi, aga neid ei saanud käiku lasta,” sõnab Õun.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD