Menu

.      

Wermos käsil suured ümberkorraldused

Vaade Wermo tootmistsehhi.   Foto: Võrumaa TeatajaPUIDUTÖÖSTUS • Võru tööstuse lipulaev AS Wermo teeb läbi suuri ümberkorraldusi nii masinapargis, inimestes kui ka strateegias, mille eesmärk on puhuda ettevõttele sisse uus hingamine.

„Kavas on jõuda Saksamaa, Inglismaa ja Skandinaavia turule,” kirjeldas ettevõtte plaane tegevjuht Raul Vene, kes asus ametisse seitse kuud tagasi. Enne seda töötas ta lahingukoolis instruktorite grupi ülemana, mistõttu on tal olemas kogemus organisatsiooni juhtimise alal. Täpsemalt Vene veel ettevõtte plaanidest rääkima ei soostunud, kuna tegevus on veel lapsekingades. „Strateegilise poole pealt tahame minna sama rada nagu enamus edukaid ettevõtteid – olla turul oma toodetega,” rääkis Vene. Oma toodetega turule tulek tähendab praeguse olukorra põhjalikke ümberarvutusi, aga kindlasti jääb alles ka kaks-kolm praegust allhankeklienti.

Hetkel teeb Wermo põhiliselt allhanget Soome ja Rootsi ettevõtetele. Tooraine, täispuit, tuleb Eestist ja plaatmaterjal nii Eestist kui ka Poolast. Ettevõttel on uus juhtkond, vanast ettevõttest on alles põhiline vara – kogemustega töötajad; lisaks mõned kahjumlikud lepingud, mis on kavas lõpetada.{jcomments lock}

(Loe edasi ajalehest.)

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD