Juunikuu lõpus Võru linna kohvikus märatsenud mees soovib siiralt vabandust paluda

Juunikuu lõpus Võru linna kohvikus märatsenud mees soovib siiralt vabandust paluda Foto: ERAKOGU

JÄRELKAJA > 26. juuni Võrumaa Teatajas avaldasime artikli sellest, kuidas kaaskodanike abiga tabati Võru linnas kuvaldaga liigelnud märatseja. Intsident toimus 25. juuni ennelõunal.

Lõuna prefektuuri operatiivjuhi Ottomar Virga kinnitusel sai politsei teate Võrus Vabaduse tänaval punase Volkswageniga liikunud mehest, kes peksis reklaamautot ning seejärel liikus Vabaduse tänaval asuva kohviku juurde, kuhu sisenes ning peksis puruks kaks külmkappi. Hiljem tabati märatseja tänu kodanikelt politseile laekunud operatiivsetele vihjetele. Nüüdseks on 25. juunil Volkswagen Jettaga liikunud märatseja Võrumaa Teataja toimetusega ühendust võtnud ning tunnistanud, et saatis Vabaduse tänaval asuvas kohvikus Mantelahi korda kahetsusväärseid tegusid. Ta soovib kõikidelt kohvikukülastajatelt ning ennekõike kohviku omanikult, tema perekonnalt ja kohviku personalilt siiralt vabandust paluda.

„Ma väga kahetsen tehtut ja saan tänaseks aru, et minu käitumine oli vale. Kohvikus viibisid ka külastajad, sealhulgas lapsed, kellele minu tegu eriti mõju avaldas. Ma siiralt kahetsen oma käitumist ja vabandan kõikide ees, kellele oma käitumisega mingil moel kahju tegin,” sõnas avalikus kohas märatsenud mees.


 

LOE VEEL

Klaastaara uputus

02-09-2024


 


 

ARVAMUS