Menu

.      

11. juulil toimub juba viies Sõmerpalu kross Väino Leoki rändkarikale

• Sõmerpalu motokrossil võtavad ka tänavu mõõtu Leok ja Bobrõšev •

JUUBELIKROSS • Viiendat korda Väino Leoki rändkarikale sõidetava Sõmerpalu motokrossi starti tuleb ka sellel aastal mehi, kelle nimi juba rändkarikal on. Kas tänavu tõstab Väino Leoki rändkarika kõige kõrgemale selle esimesena võitnud Tanel Leok või eelmise aasta võitja, Venemaa parim krossimees Jevgeni Bobrõšev, või hoopis keegi kolmas, selgub 11. juulil Sõmerpalus. Tänavu motokrossi MM-sarjas häid starte teinud mehi on Sõmerpalus kohal palju.


2012. aastal MM-sarjas sõitvad mehed stardivad Inter klassides, kus lisaks MM-sarja meestele on ruumi ka Euroopa meistrisarjas sõitnutele ning Eesti ja Läti meistrisarja hetke TOP 3 sõitjatele klassides MX1 ja MX2.


MX1 Inter klassis on oodata väga tihedat konkurentsi, Tanel Leokit (Rock-star Energy Suzuki) ja Jevgeni Bobrõševit (Honda World Motocross Team) sai juba mainitud, mehed on MM-sarjas kohtadel kümme ja 11. Väga heas hoos on tänavu Läti esinumber Matiss Karro (STR KTM), kes on MM-sarjas 14. kohal ja on tänavu Briti meistrisarjas olnud etapivõitja ning hetkel seal teisel kohal.

(Loe edasi ajalehest või telli pdf.)

20 PÄEVA ENIMLOETUD