Menu

.      

Võru baaripidaja põles sisse oma naise majja

Ühest kõrvalhoonest jäid püsti ainult kivimüürid. Foto: JOOSEP AADERTULEKAHJU • Võru vallas Loosu külas Loosu järve ääres suitses eile keskpäeval veel ahervare, kuhu perenaine Garina Kall tõi järvest vett.


„Olen mitu korda tuletõrjet kutsunud seda kustutama,” rääkis Kall (47), pisar silmanurgas. See, mis talle kuulunud ja paarkümmend aastat tagasi soetatud talus paar päeva tagasi juhtus, polnud talle veel eilseks õieti kohale jõudnud.


Foto: JOOSEP AADERNaine ütles, et oli esmaspäeval koos täiskasvanud poja ja miniaga Tartus asju ajamas, kui talle helistati ning räägiti, mis oli toimunud: maja oli koos kõrvalhoonetega põlema süttinud ja tema abikaasa, Võrus tuntud Bevega baari juhataja Mati Berezov põlevasse hoonesse jäänud. „Oleks ma Võrus olnud, oleks varem kohale jõudnud,” kahetseb ta nüüd. Küünlad ja lilled eile Bevega baari sissekäigu juures Võrus Mäe tänaval.	Foto: Aigar NagelGarina oli oma abikaasa, majja sisse põlenud Mati Berezoviga abielus 28 aastat. Ligi 15 aastat pidasid nad koos Võrus Mäe tänaval asunud Bevega baari, mis on eriti populaarne keskeas inimeste hulgas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD