Menu

.      

Võru linn otsib Jüri tänava kahesuunaliseks projekteerijat

google.comVõru linnavalitsus kuulutas välja linna üheks peatänavaks oleva Jüri tänava kahesuunaliseks projekteerimise riigihanke.

Hankedokumentide kohaselt projekteeritakse kahesuunaliseks praegu ühesuunaline Jüri tänava lõik Räpina maanteest Tartu tänavani.

Koos Jüri tänava kahesuunaliseks muutmisega projekteeritakse kahesuunaliseks ka Tartu ja Paju tänavate lõigud Jüri tänavast Kreutzwaldi tänavani, kaotatakse ära Jüri ja Tartu tänava ristmikul olev ohutussaar ning projekteeritakse ilma foorideta lihtristmik.

Jüri ja Vabaduse tänavate ristmikule on ette nähtud valgusfoor koos jalakäijate liikumist reguleerivate lisasektsioonidega.

Hankedokumentide kohaselt kaotatakse ära Paju tänava, Räpina maantee ja Jüri tänava ristmikul olev ohutusaar ning asendatakse see ühe sõidurajaga ringristmikuga. Võimalusel kaalutakse Jüri tänavalt ühte sõidusuunda eraldi Räpina maantee suunal ja eraldi sõidurada Räpina maanteelt Jüri tänavale.

Hankelepingu sõlmimise kriteeriumiks on madalaim hind ja pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab Võru linnavalitsus 27. detsembril kella 9-ni.

{jcomments lock}

20 PÄEVA ENIMLOETUD