Menu

.      

Halliki Karba: likvideerin kahju

Võru linnavolikogu liige Halliki Karba andmas eile volikogu liikmetele ülevaadet ebaseaduslikult ehitatud sauna kohta.  Foto: Võrumaa TeatajaVOLIKOGUS • Võru linnavolikogu liige ja keskkonnakomisjoni esimees Halliki Karba lubas eilsel volikogu istungil likvideerida Koreli oja kaldale loata saunamaja ehitamisega tekitatud kahju.

Karba ütles Koreli oja kaldale ehitatud saunamaja kohta, et jäi uskuma eelmise linnavõimu juttu, et ta saab seda kasutada. „See pole üldse ehitis, mis vajaks luba,” märkis Karba, „kahju likvideerin.” Karba ütles, et ühtegi reovett või allikat ei lähe Karba hoonest ega maalt Koreli ojja. „Koreli oja ei saa kuidagi mõjutada Tamula järve ega selle reostust,” lisas ta.

IRLi fraktsioon esitas järelepärimise, et selgitada võimalikku seost Tamula järve reostuse ja volikogu keskkonnakomisjoni esimehe Halliki Karba kinnistu kõrvale Koreli oja kaldale loata rajatud sauna vahel. Linnapea Anti Allas kandis eile volikogus ette vastuse ning Karba lubas kahju likvideerida. Linnapea ütles, et arvatavasti oli reostuse puhul tegemist mõõtmisveaga. Tema väitel pole reostust kajastanud kirjutised Võru linnas kaubandustegevust mõjutanud.

Karba sauna kohta ütles Allas, et selle juhtumi puhul on keskkonnainspektsioon soovinud 2013. aastal ehituskeeluvööndisse rajatud ehitiste lammutamist, millele aga eelmine linnavalitsus ei reageerinud ning midagi ette ei võetud

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD