Menu

.      

Ühinemistoetus: Lasva laiendab hooldekodu ja plaanib Kääpa-Võru kergliiklusteed

Lasva vallal on ühinemistoetuse osas praegu olemas selge otsus, et saadav raha läheb hooldekodu vajaduste lahendamiseks. Lasva vallavanema Juris Juhansoo sõnul ei saa veel täpselt öelda, kui palju kulub raha raamatukogu ja lasteaiarühma sisseseadmiseks lähedalasuvas koolimajas ning kui palju lähevad maksma hooldekodu ümberehitustööd.					                    Fotod: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

HALDUSREFORM • Lasva vald tahab ühinemistoetuse abil laiendada Kääpa hooldekodu rohkem kui 40kohaliseks. Selleks plaanitakse sotsiaalkeskuse hoones asuv lasteaiarühm ja raamatukogu Kääpa põhikooli ruumidesse kolida. Lasva teiseks suureks projektiks on Kääpa-Võru kergliiklustee ehitus.

„Meil on täna olemas põhimõtteline otsus, et ühinemistoetusest saadav raha läheb hooldekodu vajaduste lahendamiseks,” lausus Lasva vallavanem Juris Juhansoo. „Täna on veel vara öelda, kui palju kulub raha raamatukogu ja lasteaiarühma sisseseadmiseks lähedalasuvas koolimajas või kui palju tuleb investeerida hooldekodu ümberehitamistöödesse.”

Lasteasutused heas seisus

20 PÄEVA ENIMLOETUD