Menu

.      

Talv algab kahe nädala pärast, jõululainel juba oleme

Tõelise jõulutunde tekitasid laupäeval linna jõululaadal esinenud jõuluvanade ansambel ja ringi liikunud päkapikud. Jõulu(müügi)lainel oldi mitmel pool juba varakult.

Homme on jõululaat Vastseliina gümnaasiumis, päkapikumaa Mõniste talurahvamuuseumis, jõulumaa Rogosi mõisas. Ülehomme algavad Sulbis Roosu talu jõulud ja on jõululaat Võrumaa kutsehariduskeskuses.

Reedel, 11. detsembril tasub minna jõulukaarte valmistama Tsooru.

Laupäeval, 12. detsembril on jõululaat Rõuge rahvamajas, jõuluturg Vastseliina piiskopilinnuses.

Pühapäeval, 13. detsembril on jõululaat Rogosis, Kandles on kontsert „Jõuluootus”, kus esinevad Võru segakoor Tervis ja Kambja koor Läte. Teisipäeval, 15. detsembril on Kandles Koit Toome ja Maria Listra jõulugala. Kolmapäeval, 16. detsembril on kandles Võru muusikakooli kontsert.

Laupäeval, 19. detsembril on jõulumüük Antsla pritsumeeste seltsi hoones, Arsise jõulukontsert Kandles, aastalõpupidu Puiga kooli saalis ja jõulupidu ansambliga Tänatehtu Ruusmäel.

Teisipäeval, 22. detsembril, talve alguspäeval on Kandles kontsert „Jõulusuveniir 2015”. Esimesel jõulupühal on Kandles jõulukontsert „Heino Pehk 75”, Kungla seltsimajas jõulupidu ja jõulukarneval Tsooru rahvamajas.

Teisel jõulupühal, 26. detsembril on aastalõpupidu Lasva rahvamajas, Meremäel on valla jõulupidu, aastalõpupidu Haanja rahvamajas ning aastalõpp tantsurütmis Kandles.

Aasta viimasel nädalal on 28. detsembril Kandles Hannes Võrno ja Peeter Oja road-show „Eesti 99”. 29. detsembril on Kandles Pirjo Levandi, Marko Matrvere ja VLÜ „Müravaba jõulutuur”.

31. detsembril on aastavahetuspidu Vastseliina rahvamajas ja uusaastapidu Kobelas. Kell 23 algab aastalõpupidu Suurel Munamäel.

Siinmail jääb igal aastal küsimuste küsimuseks: „Kas jõulud tulevad valge või musta maaga ning kas jaanipäeval sajab või ei saja?”

Ilusat jõuluaega! Leidke aega lähedaste jaoks.

{fcomment}

ARVAMUS