Menu

.      

Arnika tegi Võrus piu ja pau

Ilutulestiku nägemine rõõmustab alati kõiki – ta on aga hinnaline, mistõttu soovitatakse teda pigem kamba peale osta. Pilt Võrus toimunud tulemöllust.   Foto: ANDREI JAVNAŠAN  NÄIDISLASKMINE • Juba mõnda aega tagasi jõudis inimeste kõrvu, et sel aastal tuleb siin-seal Eestis justkui kaks vana-aastaõhtut. Nimelt lubas OÜ Ilutulestiku Keskus Arnika korraldada kaheksas linnas suure ilutulestiku paraadi. Nii jõuti selle käigus ka Võrru ja käisime vaatamas, milliseks toodete demonstratsioon kujuneb.


Ilutulestiku Keskus Arnika on kaubamahtudelt Baltimaade suurim ilutulestikufirma ja tegutsetakse juba 1993. aastast alates. Et peagi on tulemas 20. sünnipäev, otsustati oma tooteid rahvale lähemale tuua, tutvustades igas linnas 30 erinevat ilutulestikutoodet hinnavahemikus 3,9–470 eurot. Juba sellest viimasest arvust saab aru, et show peaks rahva arvates väga vägev olema ja seda ta kahtlemata Võrus oli!Foto: ANDREI JAVNAŠAN


Ilutulestikukool ja värvidemäng


Esmalt jagati välja paberid, kus kõik esitlusele tulevate toodete nimed peal, et rahvas saaks lemmikuid soovi korral ära märgistada. Seejärel avati niinimetatud ilutulestikukool, mis tähendas, et kõigile tehti selgeks, kuidas ilutulestikku õigesti kasutada. Kooli peapedagoogiks oli Eduard Tani, kes on OÜ Ilutulestiku Keskus Arnika juhataja.

VIDEO: Arnika ilutulestiku 1-30 lasku. 30. lask Võrus

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD