Menu

.      

Kuues auhinnavõitja on võrulanna

www.sinusober.euAUHINNASAAJA • Järjekordseks, sedapuhku juba kuuendaks üllatusauhinna võitjaks tuli võrulanna Kaie Keskküla, kes elab Võrus Kreutzwaldi tänaval. Palju õnne!


Kaie Keskkülal on Võrumaa Teataja tellitud otsekorralduse vahendusel. „Varasematel aastatel tellisin Võrumaa Teataja korraga aastaks ajaks, kuid nüüd vormistasin tellimuse otsekorraldusega, sest ka Õhtuleht käib otsekorraldusega,” rääkis Kaie Keskküla.


Otsekorralduslepingu kasutamine Võrumaa Teataja tellimisel on aasta-aastalt kasvanud. Otsekorralduslepingu sõlmimiseks piisab, kui saadate oma tellimissoovi koos kontaktandmetega e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ja teiega võetakse ühendust.


Kõik, kes tellivad lähiajal toimetusest Võrumaa Teataja, saavad soovi korral Piiri ärikeskuses asuva lemmikloomapoe Sinu Sõber Sõbrakaardi! 

Jäta meelde!


Kuni käesoleva aasta 28. veebruarini saab Võrumaa Teatajat tellida või tellimust pikendada vana hinnaga! Kasutage soodsat võimalust, tellimaks endale või lähedastele kas Võrumaa Teataja paberleht või digitaalne väljaanne. Digileht on asendamatu kaaslane välimaal olles!

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD