Menu

.      

Ohtlik lumi on katuselt ära lükatud

Pildil on näha puhastatud katuseäär Võrus Kreutzwaldi tänava ääres.    Foto: Võrumaa TeatajaVõrumaa Teataja juhtis nädala algul tähelepanu Võrus Kreutzwaldi tänava ja Katariina allee nurgal asuva maja räästas ligi meetri laiusele lumelahmakale, mis ähvardas möödakäijaid vigastada. Tänaseks on ohtlik lumi kõrvaldatud ja kõnniteele pandud piirded.


Tegemist on endise Aleksandri hotelli majaga, mis seisab juba aastaid tühjana ja on müügis, ent pole leidnud uut omanikku.

Teisipäev, 19 veebruar 2013  Ohtlik lumi endise Aleksandri hotelli katusel

Teisipäev, 19 veebruar 2013 FOTO: Võrumaa TeatajaOHT ÜLEVALT ❯ Nädalavahetusel turritas Kreutzwaldi tänava ja Katariina allee nurgal asuva maja räästas ligi meetri laiune lumelahmakas, ähvardades alla kukkumisel möödakäijaid vigastada. Võib vaid ette kujutada, mis saab siis, kui lumelahmaka alla juhtub jääma mõni laps, kes majast pahaaimamatult mööda kõnnib. Tegemist on endise Aleksandri hotelli majaga, mis seisab juba aastaid tühjana ja mille olematule heakorrale on tähelepanu juhtinud põline Võru linna elanik Ülo Merisalu. Kui linnvalitsus ei suuda linna häbiplekiks muutunud maja omanikku korrale kutsuda, siis tuleb linnavalitsuse töötajatel endil vastav heakord tagada.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD