Menu

.      

„Reis algab minu sünnipäeval,” ütles Läti reisi võitja Maret Irves

Tagasihoidlik Maret Irves ei suuda kuidagi ära imestada, et võidetud Läti reis algab täpselt tema sünnipäeval. 	  Foto: VÕRUMAA TEATAJAVÕITJA • Võrumaa Teataja aastatellimus tõi kolmepäevase Läti reisi võrulannale Maret Irvesele, kelle sõnul ei ole ta viimastel aastatel reisinud. Ilusat reisi!

Äärmiselt huvitav on see, et kui esimese Läti reisi võitjal Hilja Looritsal langes reisi võidupäev kokku juubeliga, siis teine reisivõitja Maret Irves tähistab oma sünnipäeva reisi esimesel päeval.

Maret Irves meenutab, et oma aja pikimad reisid küündisid Musta mereni ja Lätis on ka käidud. Et reis toimub alles pärast jaanipäeva, siis on aega reisiplaane pidada ja võimalus on ka reis kellelegi heale inimesele kinkida.

Võrumaa Teatajat loetakse lähemal ja kaugemal. Pikki aastaid tellib Võrumaa Teatajat Prantsusmaale Pariisi lähistele proua Ilo Jaik Riedmann. Palju lugejaid on ka Apes (Hopas), Veclaicenes (Vana-Laitsnas) ja Aluksne (Alulinna) kandis. Näiteks Vana-Laitsna rahvamaja juures antakse eesti ja läti keeles teada, et raamatukogus saab Võrumaa Teatajat lugeda.     Foto: Võrumaa Teataja„Olen lehelugeja tüüp ja ilma ajaleheta ei saa kuidagi läbi,” räägib Maret Irves. „Ütleks isegi nii, et õhtul ei tuleks vist undki, kui enne lehte lugeda ei saa.”  

Võrumaa Teatajat (Töörahva Elu) mäletab ja loeb Maret juba plikaeast alates, sest ajalehte pidasid oluliseks ka Mareti vanemad.

Võrumaa Teataja aastaks ajaks tellinute vahel läheb järgmisel nädalal viimase kingitusena loosimisele Võru Polari välja pandud Philipsi kodukino võimsusega 300 W RMS, mis suudab esitada peaaegu kõiki plaadi- ja meediavorminguid. Head loosiõnne!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD