Menu

.      

Kirumpääl läheb suvel suuremaks sõjapidamiseks

Vibuprintsess Rita-Anette Kohava. Foto: Võrumaa TeatajaESITLUSEST JA SUURÜRITUSEST • Võru külje all Kirumpääl avaneb suve hakul, 13.–14. juulil tõsine sõjamöll, kui omavahel peavad lahingu Preobraženski polgu klubi sõdurid Narvast ja Peterburist ning võitluskunsti näitavad Viikingite küla, Rakvere linnuse ja Musta Noole Vennaskonna esindajad.


Esimene pauk

Preobraženski polgu Narva klubi esindaja Aleksander Stantšik tegi oma Peeter I ajajärgu musketiga igatahes neljapäeva pärastlõunal Kandle maja hoovis sellise kõmaka, et ümber seisnud inimestel jäid kõrvad lukku. Foto: Võrumaa TeatajaSamas demonstreeris oma vibulaskmise oskusi Musta Noole Vennaskonna esindaja, Põlvamaal tegutsev Eesti vibuprintsess Rita-Anette Kohava, kes valdas vibu niisama hästi kui Robin Hood ja võlus oma graatsiaga ära ümber seisnud meesterahvad.
Neljapäeval Kandles toimunud esitlusel kandusid vaatajate ette eri ajastud, alustades Eesti viikingite ajast 12.-13. sajandil. Mehed võitlesid muistsete gladiaatorite kombel nii tõetruult, et inimesed ümber ainult ahhetasid.

PILDIGALERII

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD