Menu

.      

Algab fotokonkurss „Vahvaim võrukael”

PILDIVÕISTLUS • Tähelepanu kõik eelkooliealiste laste vanemad! Kuulutame kevade kohalesaabumise puhul alanuks Võrumaa Teataja fotokonkursi „Vahvaim võrukael”, kuhu ootame fotosid kõikidest eelkooliealistest lastest (sealhulgas ka beebidest), kes elavad Lõuna-Eestis.
Kuna konkursi eesmärk on välja selgitada vahvaim võrukael, siis võiksite saata selliseid pilte, kus laps on kas mõnes vahvas ja vallatus tegevuses, mõnd asja uudistamas või katsetamas või lihtsalt laheda näoilmega.

Konkursi tingimused

Võistlus on mõeldud eelkooliealistele lastele, seega ootame pilte lastest vanuseni kuni seitse eluaastat. Osaleda võivad kõik eelkooliealised lapsed, kes elavad Lõuna-Eestis ehk Võru-, Põlva-, Valga- või Tartumaal.

Fotosid lastest võite hakata saatma kohe, alates tänasest päevast ja neid võib saata kuni 1. juulini 2013. Kõik selleks tähtajaks saabunud fotod ilmuvad ja osalevad võistlusel.

Võistlusel osalemiseks toimige nii: tooge või saatke lapse foto/fotod Võrumaa Teataja toimetusse, märkides juurde lapse nimi (lehes ilmub vaid eesnimi), vanus ja elukoht ning lühikirjeldus tema kohta – mida talle kõige rohkem teha meeldib, mida ta parajasti pildi peal teeb. Lisage ka enda andmed: ees- ja perekonnanimi, aadress, kontakttelefon (need ei ilmu lehes). Kui saadate fotod meili teel, siis e-postiaadress on See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., kui posti teel, siis: pk 1, Oja 1, 65602 Võru. Kui eelistate foto ise kohale tuua, siis andke see Võrumaa Teataja kuulutuste vastuvõtu tuppa (foto saab pärast skaneerimist kohe tagasi).

Võite saata ka mitu fotot, kuid sellisel juhul valib lehte mineva foto välja toimetus. Ühel fotol võib olla üks laps.

Esimesed fotod vahvatest võrukaeltest on lehes juba nädala pärast ja nad ilmuvad lehtedes seni, kuni avaldatud saavad kõik tähtajaks – 1. juuliks – laekunud fotod. Igal nädalal ilmub fotode kõrval ka kupong, millega kõik soovijad saavad hääletada oma lemmikvõrukaela poolt. Kõige rohkem hääli saanud võrukaelad pääsevad edasi finaali, mille võitjad valib välja žürii. Oma lemmikud saavad finalistide seast välja valida ka lugejad.

Auhinnad

Vahvaima võrukaela valib pärast kõikide tähtajaks laekunud fotode ilmumist välja žürii. Lisaks selgitatakse välja ka rahva lemmikud.

Žürii ja lehelugejate poolt vahvaimateks võrukaelteks tunnistatud lapsi ootab rikkalik auhinnafond. Võitjast ilmub lugu Võrumaa Teataja esikaanel ja ta saab endale „Eesti ema” autorite Ilme ja Riho Kulla loodud skulptuuri. Tamula rannabangalo on välja pannud 100 euro väärtuse lastepeo Tamula rannabangalos (sisaldab kõiki võimalikke teenuseid bangalos, näiteks söögid-joogid, kaatrisõidud jne) ja kolm kaatrisõitu Tamulal (igaühe väärtus 50 eurot), lastemööblit tootev ettevõte Suwem kinkekaardid väärtuses 100 eurot ja 50 eurot, kalastustarvete müügiga tegelev Konksupood noore harrastuskalastaja varustuse täiskomplektid (üks spinningupüügiks ja üks õngitsemiseks) ning erakliinik Elite 3D ultraheliuuringu kinkekaardi. Auhinnafond täieneb kindlasti veel.

Nii et ei muud, kui kõik lapsevanemad oma vahvatest võrukaeltest pilte saatma!
Küsimuste korral kirjutage See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD