Menu

.      

Vahvaima võrukaela konkursi auhinnafond üha paisub

Võrumaa Teataja

FOTOVÕISTLUSE AUHINNAPAGAS • Meil on rõõm teada anda, et meie välja kuulutatud konkursi „Lõuna-Eesti vahvaim võrukael” auhinnapaun on tublisti täienenud.

Uued auhinnad

Võru tippjuuksuri Taso Vahli salong POP Salon paneb kolmele vahvaimale võrukaelale välja kümneeurose kinkekaardi, mida saab kasutada salongis omal äranägemisel.

Kagukeskuses tegutsev lastepood Krõll Lastemaailm, kus kaubeldakse lasteriiete, beebikaupade ja mänguasjadega, paneb kolmele võitjale välja kümneeurose kinkekaardi, mille ulatuses saab kauplusest meelepäraseid asju valida.

Lõuna-Eesti kõige luksuslikum kliinik Elite Tartus paneb välja veel ühe auhinna, milleks on beebimassaaž füsioterapeut Anne Lepasepa juures. See on eriauhind vahvaimale beebile.

Võrulaste poolt palavalt armastatud Katariina kohvik, kus järjekord kunagi ei lõppe, paneb võitjale välja maitsva kringli.

Lisaks sellele on auhinnafondis raamatud Lõuna-Eestis elavatelt lastekirjanikelt Mika Keränenilt ja Grethe Rõõmult. Tartus Supilinnas elavalt ning tegutsevalt Keränenilt kolm eksemplari tema 2011. aastal ilmunud lastekrimkat „Salapärane lillenäppaja” ja kolm eksemplari uhiuut, maikuus trükivalgust nägevat teost „Professor Must” ning Võrumaale Rõugesse kodu loonud Grethe Rõõmult kolm eksemplari tema 2010. aastal ilmunud ja Bernard Kangro kirjandusauhinnaga pärjatud lasteraamatut „Raamatuvardjad. Tähtraamatu tagasitulek”.

Võrumaa Teataja lisab auhinnapauna Võrumaa Teataja tellimused: nii žürii kui ka lehelugejate lemmik saab aastatellimuse, teise koha omanikud kuue kuu tellimuse ja kolmanda koha omanikud kolme kuu tellimuse.

Läinud nädalal välja hõigatud auhinnad olid järgmised: võitjast ilmub lugu Võrumaa Teataja esikaanel ning ta saab Eesti Ema autorite Ilme ja Riho Kulla loodud skulptuuri. Tamula rannabangalolt on auhinnafondis 100 euro väärtuseline lastepidu rannabangalos ja kolm kaatrisõitu Tamulal väärtusega 50 eurot, lastemööblit tootvalt Suwemilt kinkekaardid väärtuses 100 ja 50 eurot, Konksupoelt kaks noore harrastuskalastaja varustuse täiskomplekti ja erakliinik Elitelt 3D ultraheliuuringu kinkekaart.

Kuidas võita?

Konkursist osa võtta soovivatel lapsevanematel tuleb teha oma väikesest võrukaelast pilt ja tuua või saata see Võrumaa Teataja toimetusse. Meiliga saates on aadress: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Postiga saates on aadress: pk 1, Oja 1, 65602 Võru.

Kui toote pildi ise kohale, jätke foto Võrumaa Teataja kuulutuste vastuvõtu tuppa – foto skaneeritakse ja antakse teile tagasi. Foto juurde märkige lapse nimi, vanus ja elukoht. Lisage ka lühikirjeldus sellest, mida laps parajasti fotol teeb ja mida talle kõige rohkem teha meeldib.

NB! Võistlusel võivad osaleda kõik Lõuna-Eestis elavad lapsed vanuses kuni seitse eluaastat ehk koolieelikud. Ühel fotol võib olla üks laps. Fotosid võib saata kuni käesoleva aasta 1. juulini. Kõik tähtajaks laekunud fotod avaldatakse.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD