Menu

.      

Esimesed vahvad võrukaelad!

PILDIVÕISTLUS • Meie sellekevadise konkursi „Lõuna-Eesti vahvaim võrukael” esimesed viis kandidaati on toimetusse saadetud (pilte näete paberväljaandes!). Valige nende seast välja oma lemmik, kirjutage tema nimi ja number juuresolevale hääletussedelile ning saatke see 15. aprilliks Võrumaa Teataja toimetusse, märkides ümbrikule: Lõuna-Eesti vahvaim võrukael, Võrumaa Teataja, pk 1, Oja 1, 65602 Võru. Võite sedeli ka ise toimetusse tuua, jättes selle Võrumaa Teataja kuulutuste vastuvõtmise tuppa.

 

Arvesse lähevad vaid Võrumaa Teatajast välja lõigatud sedelid. Kõik sedelid on nummerdatud, mis tähendab seda, et kandidaatide poolt saab hääletada vaid selle sedeliga, mis ilmub nende piltide kõrval.

Hääletuses tasub osaleda kõigil, sest Võrumaa Teataja loosib igal nädalal kupongisaatjate vahel välja ühe toreda auhinna. Ärge siis unustage sedelile ka oma nime ja kontakttelefoni kirja panna!

Kui tahad samuti oma lapse pilti konkursile saata, siis …

Konkurss „Lõuna-Eesti vahvaim võrukael” kestab kuni käesoleva aasta 1. juulini – nii kaua ootame teilt vahvaid ja lõbusaid pilte kuni seitsmeaastastest lastest. Pilte võib saata e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või postiaadressil pk 1, Oja 1, 65602 Võru. Võib ka ise toimetusse kohale tuua. Kõik tähtajaks (kaasa arvatud 1. juuliks) laekunud fotod avaldatakse.
Konkursist võivad osa võtta kõik eelkooliealised lapsed, kes kas elavad Lõuna-Eestis või on kuidagi Lõuna-Eestiga seotud (sel juhul palun ära märkida, kuidas). Foto juurde tuleb märkida lapse nimi, vanus ja elukoht, samuti see, mida ta parajasti pildil teeb ning mida talle üldse kõige rohkem teha meeldib. Lisama peab ka foto saatja (lapsevanema) kontaktandmed (nimi, aadress ja telefoninumber).

Rahvalt kõige rohkem hääli saanud võrukaelad pääsevad edasi finaali, mille võitja valib välja žürii.
Head hääletamist ja piltide saatmist! 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD