Menu

.      

Mis halvasti, see uuesti … ja lõpuks ka õigesti?

Bussiootepaviljoni paigaldamine uude ja paremasse kohta. Nüüdsest saavad külma ilma ja vihma eest varju otsida lisaks bussiga liiklejatele ka taksot  ootavad linlased. Foto: AIGAR NAGELBUSSIOOTEPAVILJONI ÜMBERTÕSTMINE • Teisipäeva ennelõunal võis kesklinnas näha lootustandvat pilti. Nimelt teisaldati bussiootepaviljoni, aga mitte praegusesse bussipeatusesse Leoki poe kõrval. Töid oli jälgimas ka Tõnu Anton, kellelt toimuva kohta kommentaari palusime. Saime vastuseks, et paviljon on pärit vanast Jüri tänava bussipeatusest ja tuuakse nüüd üle taksopeatuse juurde. „Kohe kui liiklusmärgid saavad ümber tõstetud, hakkab buss peatuma praeguses taksopeatuses,” sõnas Anton. Alles jäävad ka kõik taksode kohad.


Sellele mõttele olevat väidetavalt tulnud taksojuhid ise, kes nüüd rõõmustavad, et sama paviljoni saavad ootamiseks kasutada ka nen-de kliendid. „Me oleme kõik korralikult liiklejad ja saame ilusasti oma autod pargitud nii, et ka bussid ritta ära mahuvad,” seletab üks taksojuhtidest.

Lahendus peaks rahuldama paljusid osapooli. Tänu sellisele muutusele peaksid rahul olema ka ümberkaudsed poed. Leoki lillepood ja kohvik Muffin saab otse ukse ette parkimiskohad, mis olid tehtud bussidele.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD