Menu

.      

Võrus avab uksed uuendatud linnasaun

Abilinnapea Tarmo Piirmann värskelt remonditud linnasauna meeste pesuruumis.      Foto: Võrumaa Teataja

Võrus avatakse 4. oktoobri keskpäeval taas Paju tänava linnasaun.

„Korras ja remonditud linnasaun on eelkõige investeering Võru inimeste tervisesse,“ ütles Võru linnavolikogu esimees Erki Saarman. „Keegi ei kahtle sauna tervistavas mõjus ja seega peab kõigil Võru elanikel olema võimalus saunateenust kasutada.“

Saarmani sõnul on võrulased aktiivsed linnasaunas käijad. „Kindlasti ei pea paika arvamus, et linnasaun on mõeldud vaid neile, kel oma sauna pole. Tean paljusid inimesi, kes käivad Võru linnasaunas eelkõige hea seltskonna ja hea teeninduse pärast.“ Saarman on veendunud, et see on nii ka pärast sauna renoveerimist.

Tänavu suvel tehtud uuendustööde käigus vahetati välja saunahoone katus, uue ilme said pesu- ja riietusruumid, koridorid. Leiliruumides on uus keris. Arvesse on võetud ka puudega inimeste vajadusi.

Rekonstrueerimine ja uue sisustuse soetamine maksis kokku 127 265 eurot, millest 26 445 eurot moodustas EASi toetus. Ehitas OÜ Agretten, uue sisustuse tarnis OÜ Timali.

Linnasauna pidulik avamine toimub reedel, 4. oktoobril algusega kell 12. Saunalistele avatakse uksed alates kella 13st. Edaspidi on Võru linnasaun avatud reedeti ja laupäeviti kella 13-20ni. Teenust osutab konkursi võitnud OÜ Stoksund.

 {jcomments lock}

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD