Menu

.      

Võru linnavalitsus asub linnasauna põrandat karestama

Vaade värskelt remonditud Võru linnasauna pesuruumile, vastasseinas avaneb uks leiliruumi. Foto: Võrumaa TeatajaLAHENDUS • Võru linnavalitsus võtab lähema paari nädala jooksul ette linnasauna põrandate karestamise, kuna sauna pesuruumide põrandad on väga libedad.

Võru abilinnapea Kalev Ilves ütles sauna põranda teemat kommenteerides, et variante oli kolm: põrand välja vahetada, katta põrand moodulmattidega või põrandat karestada. Kuivõrd aga põranda väljavahetamine oleks kallis ja moodulmati ruutmeeter maksab 230 eurot, siis otsustati põranda karestamise kasuks. Karestamise maksumus on kaheksa ja pool eurot ruutmeeter pluss käibemaks. Kokku on kahe pesuruumi põrandate pindala 124 ruutmeetrit, karestamisele läheb ka osaliselt leili- ja riietusruumi põrandaid, kokku ligi 150 ruutmeetrit. Ilves ütles, et sarnaselt on põrandaid karestatud juba Tartus Aura veekeskuses ja Tallinnas riigikogu saunas ning tulemused on olnud head.

Seni, kuni põrandad pole karestatud, soovitas Ilves kasutada pesuruumis kõndimiseks kummist plätusid. Ühtlasi on sauna üles pandud hoiatavad sildid. Tulevikus on kavas saunas luua plätude üürimise võimalus.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD