Raamatukogudes toimub: taaskasutus, televisioon ja palju muud

Raamatukogudes toimub: taaskasutus, televisioon ja palju muud

Raamatukogudes toimub: taaskasutus, televisioon ja palju muud

Juba 35. korda on Eestis käimas üleriigilised raamatukogupäevad, mis traditsiooniliselt toimuvad 20.–30. oktoobrini. Sellel aastal on teema-aastaks Eesti kultuuririkkus, ka raamatukogupäevade ajal on tähelepanu keskpunktis mitmekülgse kultuuripärandi tutvustamine ja väärtustamine. Kultuuririkkus hõlmab erinevaid traditsioone: keeli, kunsti, muusikat, eluviise, kirjandust. See toob palju põnevaid sündmusi ka raamatukogudesse: töötube, kohtumisi, vestlusringe, näitusi.

Nii maakonna raamatukogudes kui ka Võrumaa keskraamatukogus on oktoobrikuu viimase kümne päeva jooksul toimunud ja veel toimumas palju huvitavat. Näiteks oli selle nädala kolmapäeval Võrus kohtumine Justin Petronega, neljapäeval oli külas televisioon, külla on tulemas külateater. On inspireerivaid lugusid, üks nendest on pikaaegse pearaamatukoguhoidja Ere Raagi lugu pärast pensionile jäämist. Vihjeks niipalju, et tema on ka põhjus, miks ERRi võttemeeskond Võrus käimas oli.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD